Frans H. Boetes

Founder and President

Voor meer dan 30 jaar adviseert Frans Boetes bedrijven, organisaties en overheden. In de jaren ’80 kreeg de marketeer Boetes’ bekendheid om zijn lobby activiteiten in Den Haag, Brussel en Washington D.C.

Boetes’ staat bekend voor zijn creativiteit om resultaat te behalen met efficiënte management concepten. In 2002 emigreerde Frans Boetes naar Amerika en woont sindsdien in Florida.

De Frans H. Boetes’ LLC, organisatie helpt ondernemingen en instellingen bij het vinden van partners, introducties in nieuwe markten, positionering van producten en diensten. Adviseert cliënten met overheidsbetrekkingen in Amerika, Canada en Latijns Amerikaanse landen. De organisatie is goed ingevoerd bij de de politieke leiders en “Captains of Industry” in die landen. Frans H. Boetes, LLC beschikt over adviseurs die Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Frans en Portugees spreken.

franshboetes@bellsouth.net

 

back to top

Memberships
The Business Council of WestchesterManhattan Chamber of CommerceGreater Danbury Chamber of CommerceStamford Chamber of CommerceGreater Miami Chamber of CommerceThe American Society of Sao Paulo